lørdag 31. mars 2012

Kjøkkenhagedag!

I dag har vore ein god dag. Både vaksne og born har vore ute så godt som heile dagen, og me har komme eit godt stykke vidare i kjøkkenhagen. Snille sambuaren min har planert ut tomt til drivhus som me skal lage av gamle vindauge, skrapt topplaget av det som skal bli potetåker og mais/asparges/gulrotåker, og gravd ut holer til bærbuskene som er blitt flytta. I tillegg er dei seks kassane fulle av god jord og halvparten av dei er renska for røtter og stein. Så - ein GOD dag!

Eg er i det heile tatt svært glad i denne hagen "midt-i-mellom". Den er både til leik og nytte, ein plass der både eg og ungane likar å vere :-) Trampolina har fått sin plass der, sklia til minsten og etterkvart kjem det eit leikehus. Det eine morelletreet skal vekk (det tar næring og sol frå kjøkkenhagen, og det går jo berre ikkje!), men det andre tener som plass til å henge husker og klatretau, og som klatrestativ. Ein veldig kjekk plass - og kjekkare skal den bli! 

Utruleg kjekt med påskeferie, og vert veret som dei lovar så blir den bra på alle måtar. Ynskjer dykk alle ei fiiin påske!

2 kommentarer:

 1. Ser spennende ut,gleder meg til fortsettelsen, er litt grønnsaksgal skjønner du ;)
  Ha en strålende søndag

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er utruleg morsomt! Er nett som ein litan unge på julafta når det skjer ting i kjøkkenhagen :-)

   Slett